top of page

een snelle start voor jouw bedrijf

Ondernemers

Class

AGENDA
werkwijze

Het starterstraject bestaan uit een driedaagse training, 4 terugkomavonden , een administratiecheck en een afsluitende kick out. In totaal duurt het traject 6 weken.

Tijdens de driedaagse training werk je samen (met de andere deelnemers) aan jouw plan. Aan de hand van een stappenmodel ontvang je  kritische feedback van je collega deelnemers, waarmee je jouw bedrijfsplan verder kunt aanscherpen en kunt beoordelen op haalbaarheid. Maar je krijgt tijdens de driedaagse training ook een aantal marketing opdrachten die je met elkaar binnen en buiten uitwerkt.

Vervolgens komen we wekelijks bij elkaar terug waarbij we te gast zijn bij een bedrijf uit de regio. De directeur/eigenaar zal naast een rondleiding een inspirerende workshop geven, maar ook zal er een workshop zijn wat inhoudelijke elementen behandeld zoals: belastingen, marketing, gebruik van social media, administratie en profilering. Tijdens de terugkommiddag zullen we naast het inhoudelijke ook met elkaar de vorderingen bespreken en tot slot krijg je een opdracht die je met een collega deelnemer voor de volgende week uitvoert.

Tijdens het traject wordt je tevens gekoppeld aan een zakenbuddy. Iemand uit het bedrijfsleven die je met raad en advies bijstaat. Dus naast de coaches die je in het traject begeleiden.

In de laatste week vindt er tevens een administratiecheck plaats. Jouw administratie wordt gecheckt en je krijgt hierbij tips en trucks aangereikt.

We sluiten ten slotte af met een feestelijke bijeenkomst waarbij je bedrijf kunt presenteren aan je nieuwe netwerk, familie, vrienden en collega’s.

HOW TO GET THERE?

samenwerken leidt tot resultaat

Wat levert het op

Tijdens het traject doe je niet alleen kennis op maar vooral ook veel kennissen.

Je komt in aanraking met het regionale netwerk, waar interessante contacten uit kunnen ontstaan. Het traject kenmerkt zich door het principe “just do it”. Gewoon doen, ervaringsgericht starten allen zo ervaar je het ondernemerschap en kun je beoordeling of het ondernemerschap bij je past of dat je bedrijfsconcept goed genoeg is.

OndernemersClass

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt zeker bij de start van jouw eigen onderneming.

 

OndernememersClass geeft jouw onderneming een solide en goed doordachte basis. Klaar om er een succes van te maken.

Maar de OndernemersClass is meer. Het is vooral een mix tussen het opdoen van kennis, waarmee je je de basiselementen van het zelfstandig ondernemerschap eigen kunt maken, en het ontmoeten van personen die ook bezig zijn met het opzetten van een eigen onderneming, zodat je ervaringen kunt delen en je eventueel samenwerkingsverbanden kunt aanknopen.

een snelle start voor uw bedrijf

the stage is yours

MAP
SPEAKERS
Anker 1
RSVP

zorg dat je blijft dromen

Data en Kosten

Ik wil graag meer informatie over de Ondernemersclass Zwolle 2019

Voorjaar 2019 start OndernemersClass in Zwolle

Data:

Trainingsdriedaagse: 17, 18 en 19 april 2019, start 09.30 uur tot 16.00 uur

Terugkomavonden: dinsdag 7, 14, 21 en 28 mei 2019 van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Bezoekdagen

Administratiecheck: 7 juni 2019

Kick out: 14 juni 2019

Kosten:

€ 990,- per persoon exclusief btw

Voor dit project kunt u een gratis ondernemersvoucher t.w.v. maximaal € 1000,= aanvragen bij de provincie Overijssel.

RSVP

zorg dat je blijft dromen

bottom of page